Alphega lékárny mají nového předsedu

Praha, 11. ledna 2017: Přední evropská síť nezávislých lékárníků, Alphega lékárna, má nového předsedu Alphega Rady pro Českou republiku. Stal se jím Mgr. Jiří Hromada, majitel libereckých Alphega lékáren a dlouholetý člen European Pharmacists Forum (EPF).

Mgr. Jiří Hromada byl zvolen předsedou na prvním setkání nově ustanovené Alphega Rady. „Děkuji za projevenou důvěru. V následujícím období chci výrazně zlepšit komunikaci směrem k členům Alphegy. Ve spolupráci s Alphega Radou a Alphega manažerem chci dosáhnout vyšší efektivity v našich aktivitách, a přispět tak k dalšímu rozvoji konceptu,“ nechal se slyšet Mgr. Hromada.

Nová Alphega Rada s funkčním obdobím do roku 2018 byla zvolena na shromáždění Valné hromady Alphega lékáren, které se uskutečnilo 22. listopadu 2016. Rada se skládá ze čtyř zástupců z řad Alphega lékárníků a tří zástupců ze společnosti Alliance Healthcare, která projekt Alphega lékárna zaštiťuje.

Členy nové Alphega Rady byli zvoleni:

PharmDr. Přemysl Císař, PharmDr. Zora Zoubková, Rastislav Šedivý, Mgr. Jiří Hromada

Za Alliance Healthcare byli členy Alphega Rady stanoveni:

Ing. Jiří Hanzlík - ředitel prodeje, Ing. František Řiský - marketingový manažer, Ing. Lucie Fantová Poláčková - area manažer

• Alliance Healthcare s.r.o.
  • M: +420 725 705 599
  • T: +420 296 567 616
  • E: alena.uhlirova@alliance-healthcare.cz

O Alphega lékárnách

Alphega lékárny jsou největší sítí nezávislých lékáren v Evropě s více než 6 000 členskými lékárnami v devíti zemích (Velká Británie, Francie, Itálie, Rumunsko, Španělsko, Turecko, Německo, Nizozemí a ČR). V České republice se síť Alphega lékáren rozrůstá od roku 2008 a v současnosti čítá více než 250 lékáren. Alphega lékárny nabízejí profesionální služby kvalifikovaných lékárníků a farmaceutických laborantů a nadstandardní poradenství. Více informací naleznete na www.alphega-lekarna.cz.

Ke stažení

Alphega lékárny mají nového předsedu.pdf